Új hír került fel február elsején a COHO hivatalos oldalán. Bejelentették, hogy március 31-én bezárja kapuit az open beta. Megköszönték a játékosoknak az eddigi részvételt, és a sok segítséget. Március elsejével a játékosok nem vásárolhatnak több Coho Cash-t, az eddig megvásárolt cash-t szabadon elkölthetik a hó végéig.

A béta tesztelésben résztvevőket a Relic, arra buzdítja, hogy kedvezményesen vásároljanak a Company of Heroes Gold verzióból. A résztvevők 4.99 dollárért vásárolhatják meg kedvezményesen a programot. Az ajánlat azt feltételezi, hogy a bezárás végleges.

A hivatalos álláspont szerint a program elérte a célját. Élesben szerettek volna tesztelni egy mikrotranzakciós játékot. A szükséges információ mennyiséget begyűjtötték, így már nincs szükség a tovább a szerverek üzemeltetésére. Valószínűleg a project veszteséges is volt, így a bezárás hátterében valószínűleg ez húzódhat.

Forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyuszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr282633657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása