Command & Conquer különkiadás

Találkoztunk már animált hölgyekkel az előző cikkünkben. De valljuk be magunknak, a legjobbak mégis az igazi lányok visznek mindent, ha dögösségről van szó. A szinészekkel forgatott átvezető videók fő úttörője mindig is a Command & Conquer széria volt.

Ejtsünk néhány szót a játékokról is. A C&C széria valós idejű stratégiai játék röviden RTS. A séma nem sokat változott az első epizód óta (1995). Építsük ki a bázisunkat, termeljünk ki minél több nyersanyagot, gyártsunk egységeket és halál az ellenre. Két sikeres küldetés között igen jó minőségű átvezető videókat kaptunk. Igazi szinészekkel. Itt jön számunkra az érdekes dolog. Ahogy haladt előre a sorozat, a hangsúly úgy tevődött át a hölgyekre. A marketingesek hamar rájöttek, ha már a játékmenet nem fejlődik, másra kell terelni a figyelmet. Az eredményt már tudjuk, szebbnél szebb nők kerültek a képernyőre. Akik nagy dekoltázzsal, passzos bőrnadrágban, és fegyverrel a kezükben adják nekünk a következő feladatot. Ha a sereg ilyen lenne a fél ország hivatásos katona lenne :) A másik fele meg a toborzóirodát ostromolná, azt hiszem. Lássuk kikkel is találkozhatunk:

Tanya Peterson az USA hadseregének katonája. Több színésznő is eljátszotta már a szerepet, személyes kedvencem Kari Wuhrer. Tanya karaktere visszatérő eleme a sorozatnak így ő külön figyelmet érdemel.

 

Lynne Litteer (Red Alert)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kari Wuhrer (Red Alert 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jenny McCarthy (Red Alert 3)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy kis összefoglaló videó: 

Ahogy haladt előre a sorozat egyre ismertebb szinésznők kerültek a filmbetétekbe.

Command & Conquer Red Alert 2

Kari Wuhrer: Tanya Peterson

Athena Massey: Lt. Eva Lee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aleksandra Kaniak: Lt. Zofia

 

 

 

 

Command & Conquer Tiberium Wars

Tricia Helfert jól ismerjük már a Battlestar Galactica-ból. A játékban a NOD csapatokat erősíti Kilian Qatarként. (Starcraft II-ben szinkronhang lesz :) nem szabadul a játékoktól)

Grace Park szintén Galactica-ban szerepelt, itt Lt. Sandra Telfairt játsza.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jennifer Morrison Kirce James szerepébe bújt, mint a GDI hírszerző tisztje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Command and Conquer Red Alert 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ennél az epizódnál a készítők kissé már túlzásba is estek. A játékos tényleg csak a videókért játszott. Az egész marketingkampány a csajokra épült. Szép, szemrevaló teremtéseket válogattak össze, de valljuk be, egy stratégiai játéknak azért többről kéne szólnia.

Szereplők:

Ivana Milocevic: Dasha Fedorovic

Jenny McCarthy: Tanya Adams

Kelly Hu: Suki Toyama

Gemma Atkinson: Lt. Eva McKenna

Gina Carano: Natasha Vodkova

Autumn Reeser: Lissette Hanley

 

 

Te kit választanál?

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyuszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr831674032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rammsteinfan 2012.05.02. 01:19:06

A 3. Red Alert gány lett sajnos :( azt hittem még viszont látom Kari Wuhrer-t de nem láttak benne a régi Tanya-t igen hogy kiöregedett azóta de, akkor is Kane bácsi is visszatért :D
süti beállítások módosítása