Fantasy könyvajánló IV.

2010.08.23. 16:30

Nathan Long: Embervadász 

Sokat kellett várnunk a fordításra, de végül megjelent a várva-várt következő rész. A sorozat kilencedik darabja az Embervadász címre hallgat. Félix és Gotrek 20 év kalandozás után visszatérnek a Birodalom területére. A trollvadász minden vágya, hogy eljusson Middenheimbe. A városba, amit a káosz erői folyamatosan ostromolnak. Ideális helyszínnek tűnik egy trollvadásznak, hogy végre hősi halált haljon. Nuln városán keresztül vezet az útjuk. A sorozat követői már ismerhetik a helyszínt. Cirka húsz éve, akadt itt némi csetepaté a skavenekkel. Ezúttal nem a szőrös barátainkkal fog meggyűlni a bajuk.

Nuln városa a Birodalom fegyvergyártásának a központja. Létfontosságú hadianyagot állít elő a harcoló csapatoknak. Azonban néhány rejtélyes incidens után nyilvánvalóvá válik, hogy valakik szabotálják a gyárváros olajozott működését. Fontos hadianyagok tűnnek el, megmagyarázhatatlan balesetek történek... Hőseink az ügy megoldására új szövetségeseket szereznek és régi fegyvertársakkal találkoznak. A sorozat ezen része azoknak fog kedvezni, akik jobban szeretik a nyomozós történeteket. Nem lesznek gigászi összecsapások, hatalmas csaták. Félix és Gotrek szokásukhoz híven kifinomult precizitással nyomoznak. Tehát ne lepődjünk meg azon, ha fél várost romba döntik munkavégzés közben :) A fordulatokban gazdag történetet warhammer fantasy kedvelőknek bátran tudom ajánlani.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyuszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr892241589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása