A WoT készítői végre felismerték azt, hogy a játékosok szeretett tankjaikat egyénibbé szeretnék tenni. A lehetőség persze jelenleg is adott, millió egy egyéni skin található a neten. Ezeket lelkes amatőrök barkácsolják, nagyon sok minőségi munka van köztük. Nekem is első dolgom ha új járművet állítok szolgálatba, hogy vadásszak hozzá valami jól kinéző felületet. Persze akadnak visszásságok is e téren. Akad néhány olyan festés,  mely már messziről mutatja harckocsink gyenge pontjait. Így aki ilyet használ ha nem is nagyot, de kétség kívül előnyt szerez az ezt nem használókkal szemben. Persze hivatalosan nem követnek el szabálytalanságot az ezt használók, inkább csak etikátlannak tartom a dolgot.

Az említett célzós skin

 

 

A készítők célja persze nem más, mint újabb bevételi forrás generálása. Minden tankhoz több skint kínálnak majd a fejlesztők. Lehet időszakosan creditért vásárolni, de vehetünk végleges gúnyát is járművünknek aranyért cserébe. A megoldás előnye az, hogy végre az ellen is látni fogja egyedi kinézetünket. A hátránya viszont, hogy nem kompatibilis a rendszer az egyedi megoldásokkal. Így aki élni szeretne ezzel a lehetőséggel, sajnos el kell távolítania a már feltelepített nem gyári megoldásokat. A lehetőség sajnos még nem él, várhatóan a 0.7-es patch érkezésével érkeznek a gyári skinek. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyuszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr453062461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása