Mióta világ a világ tudjuk, hogy bármit el lehet adni csinos nőkkel. Legyen az autó, ékszer, vagy tv. Természetesen igaz ez a számítógépes játékok szereplőire is. Ahogy fejlődik a technika úgy egyre szebb, valósághűbb és plasztikusabb hölgyek szerepelnek a képernyőkön. De kik a legjobbak? Jelen írásban szigorúan szubjektív szemmel szemezgetek közöttük, kik lehetnek a legdögösebbek.

A jó öreg Duke Nukem mindíg is tudta, mitől döglik a légy. A világ megmentése fáradságos feladata közben azért mindig hagyott egy kis időt, hogy streaptease-bárban költse a zöldhasút. Yeah! Shake it baby :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Régi motorosoknak nem kell bemutatni a Street Fighter sorozatot. Itt két hölgy is felkelthette némileg a férfiember figyelmét. Chun Lee, akit nem semmi combokkal áldott meg a grafikus. Illetve Cammy a hadsereg üdvöskéje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha már verekszünk, szemezgessünk a Street Figther legnagyobb konkurensénél is. Igen, tudjuk a választ. Ez a Mortal Kombat. Az egyik legdögösebb karakter Kitana, aki remekül bánt a harci legyezőkkel, és nem utolsó sorban hercegnő. Aki vonzódik a kékvérűekhez, annak ideális választás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A legújabb Mortal Kombat érdekesre sikerült, hisz a DC Univerzum lakóival eresztették őket össze. Hogy jó ötlet volt-e, hogy Scorpionnal üthetjük Superman-t, mindenki döntse el maga. Viszont a Macskanő igazán jól sikerült. Doromb, doromb, doromb.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Talán az első számítógépes figura akit már az első pillanattól kezdve arra terveztek, hogy mellbedobással küzdjön: Lara Croft. Őt szerintem senkinek nem kell bemutatni. A női Indiana Jones kalandjai több részt megéltek, két film is készült főszerelésével. Ő volt az első, aki nem csak számítgépes magazinok címlapján szerepelt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mona Sax Max Payne eposzának  nem túl erkölcsös és tövénytisztelő hőse. Viszont szerettük, formás és halálos. Oldalán Max ismét szembeszáll a világgal. Régi szép idők.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Resident Evil sorozat is odafigyelt női szereplőire. Japán játék révén, sikeres végigjátszás esetén különböző kosztümöket adhattunk rájuk, így növelve az újrajásztás örömét. Ada Wong, a mindig elegáns ügynök. Őt nem lehetett nem szeretni, hiába dolgozott a rossz fiúknak, azt stílusosan tette. De a lába minimum 45-ös.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az 5. Resident Evil epizódba egy afrikai szépséget alkottak a készítők. Sheva mindent tud, amit tudia kell. Dekoratív, formás, és mesterien aprítja a zombikat :) Mi kellhet még?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dead or Alive sorozat egyszerű szimpla verekedős játéknak indult. Az átlagosnál jobban kinéző hölgyekkel. Ez a része annyira sikeres lett, hogy a program megélt egy strandröpladás kiadást is. Igen itt már tényleg minden a csajokról szólt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 2009-es év legjobb RPG-jében is találhatunk szemrevaló termetést. A Dragon Age Origins legjobb nője kétségkívül Morrigan, a mágus. Hogy jól néz ki? Kétségtelen. Bár nem annyira szembetűnő, mint Lara Croft felszerelése, de azért szemrevaló teremtés. Szellemes, néha kiállhatatlan, véleménye mindenről akad. Igen, ágyba is lehet vinni, amennyiben megfelelően bánunk vele. De vigyázzunk ám, még a végén békává változtat.

Természetesen az új játékok is figyelembe veszik már, hogy a meztelenkedés jó üzlet.

A Saboteur című játékban, ha belefáradunk a nácik irtásába, akkor irány a nudibár. Ízelítőül egy videó:

 

Mint látjuk, a technika sokat fejlődött az utóbbi években, de van még hova. Egy hús-vér nőt azért még nem közelítenek meg. Azonban férfiemberek vagyunk, ha már órákig kell nézni valakinek a hátát egy játékban, akkor az egy formás nő legyen. Pihentetőbb a szemnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyuszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr791661565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása