Dark Millenium Online

2010.08.23. 15:14

 Sokak örömére ismét bővül a Warhammer 40k univerzuma. A Dark Millenium Online az MMO-k népes táborát gyarapítja. Riválisokból nincs hiány, manapság mindenki MMO-ban gondolkodik, ha PC-s játékot készít.

A Warhammer 40k univerzum rajongói mostanában el vannak, vagy pontosabban el lesznek kényeztetve. Készül az animációs film, amit nagyon várunk (Ultramarines). Warhammer 40k: Space Marine egy tps és egy hack'n'slash keveréke lesz.  A stratégiát kedvelőknek a Warhammer 40k: Retribution okozhat nagy örömet. Az online játékok kedvelőinek meg itt lesz a Dark Millenium Online is. Ez utóbbinak a megjelenésérőll viszont még nem sok konkrétumot tudni, a marketingesek csak lassan adagolják az információkat. A fő hadszíntér a Sargos szektorban található, itt fognak megütközni a Birodalom és a Káosz hívei. 

 

 

Az első bemutatott oldal senkinek sem okozott komolyabb meglepetést. Az Emberiség Birodalma (Imperium of Man) hűséges katonájává válhatunk. A választható kasztokról még nem sokat tudunk, azonban az első kiadott videókból már leszűrhető némi infó. A mindenki által jól ismert űrgárdistákat természetesen nem hagyták ki. Az Adeptus Mechanicus technopapjai szintén helyet kapnak. A birodalom gerincét adó Birodalmi Gárdát nem említik a videóban, viszont néhány jelenet erejéig harcolni azért láthatjuk őket. Remélem nem csak ágyútölteléknek vannak ott. Néhány tanithi szellem biztos jól szolgálná az Istencsászár ügyét. Minden bizonnyal jóval több osztály lesz még választható. 

 

 

Hogy kikkel játszhatunk még? Eddig semmi hivatalos információt nem adtak ki erről. Azonban szinte biztos, hogy a Káosz erői választhatóak lesznek. Káosz űrgárdisták, eretnekek, elfajzottak? Reméljük hamarosan kiderül. Az univerzum bővelkedik fajokban, tudnak válogatni az alkotók. A zöldbőrű orkokról már tudjuk, hogy mint ellenfelek jelen lesznek. Gyanítom nem hagyják ki a ziccert a programozók, hogy a bőrükbe bújjunk. A nagy WAAAGH!! hívó szavának nem lehet nemet mondani. Eldák, tyranidák, tauk, nekronok? Remélem mindenki jelen lesz :) A program várhatóan 2012 körül fog megjelenni. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyuszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr862241393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása