Eljött hát a harmadik része sorozatomnak, ami egy ideig az utolsó lesz. Az igazat megvallva, kezdek kifogyni az alapanyagból. A távolkeleti kínálatból még bőven lehetne szemezgetni, a japánok specialistái a témának. De nekem ők már túl elvetemültek :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akkor hát íme az első versenyző: Christine Monteiro. A hölgy a Tekken szereplőgárdáját gazdagítja a negyedik epizód óta. A játék lényege igen egyszerű, üssük ellenfelünket amíg mozog. Természetesen a választható karakterek más-más technikát alkalmaznak. Christine harci stílusa a capoeira, melyet igen látványosan űz.

 

 

Létezik egy cég, mely csak akkor ad ki egy programot, ha az átment a szigorú minőségellenőrzésen. Természetesen a Blizzardról beszélek. Egykoron volt egy ígéretes projectjük, a Starcraft Ghost. Starcraft univerzum terran komandósnőjére tervezett programot sajnos törölték. A játék bár nem jelent meg, promó anyagok máig keringnek az interneten. Története könyv formájában folytatódott. Pedig ígéretes project volt, ki tudja egyszer talán leporolják a program terveit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Age of Conan az MMO-k világában különlegesnek tekinthető. Grafikája és brutalitása messze a konkurensek fölé helyezi. A szigorúan felnőtteknek való besorolása is erről árulkodik. A történet a jól ismert Conan filmek univerzumában játszódik, a zűrzavar és romlottság világában. A karakterek kidolgozásánál igen nagy figyelmet szenteltek a női alakok megformálására. A játék marketing kampánya ezt különösen kihangsúlyozta. A program sajnos nem hozta a várt eladásokat, a nagy konkurens World of Warcraftnak nyomába se tudott érni, valljuk be: nagy falat volt neki. Eleinte sok hibával rendelkezett a játék, de mára már kikupálódott, a játék előfizetés nélkül ingyen kipróbálható. Hosszútávon viszont már havidíjat kell fizetni érte.

 

Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel a Hellgate: London. A játékot ex-Blizzardosok alkották. Mindenki nagy reményekkel várta, azonban sajnos bukás lett a vége. A játék marketing kampánya annó nem csak azt emelte ki, hogy a program a Diablo babérjaira tör, hanem azt is, hogy a templomos nők igen formásak tudnak lenni. Szavak helyett beszéljenek inkább a képek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyuszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr941679838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása