Immár nem árulnak zsákbamacskát a készítők. Nyilvánosságra hozták az elkövetkező időszak játék fejlesztési menetrendjét. Új térképek, frakciók, harckocsik, játékmódok minden mennyiségben. Minden földi jó. Hogy ez mennyire lesz betonba vésve azt nem tudható... gyanítom azért lesznek csúszások, kisebb vagy inkább nagyobb módosítások.

Térképek

  • Minden egyes update során 1-2 térképpel fog bővülni a választék
  • 2011 utolsó negyedévében jelennek meg az első észak-amerikai térképek.
  • Ezt követően jönnek sorban az afrikai, dél-amerikai, ausztrál, kínai, koreai és japán csataterek.

Már tűkön ülve várom a Diablo harmadik epizódjának megjelenését. A beta tesztelés már javában zajlik, így a neten is egyre több kép és videó anyag jelenik meg a játék első feléből. A videóban egy barbár nőszemély hányja kardélre a gonosz csatlósait.

 

Új videó borzolja a Battlefield sorozat rajongóinak idegeit. Az októberben megjelenő játék a videók alapján igen jónak ígérkezik. A program pontosan 25-én kerül a boltokba. Futtatásához szükséges lesz az EA Origins szoftverének telepítése. De ez legyen a legkisebb bajunk.

    2011 talán egyik legjobban várt játéka a Skyrim már egy ideje előrendelhető, azonban most bejelentésre került a gyűjtői változat tartalma. Azok akik kezeik közt szeretnék tudni ezt a ritkaságot alaposan bele kell nyúlniuk a zsebükbe. 149,99 Euro lett a végleges ár, ami barátok közt sem kis pénz a játékért. A csomag tartalmazza az alap játékot, egy míves térképet, egy 30.5 cm magas szobrot mely Alduint a sárkányt ábrázolja és egy 200 oldalas könyvet. Ebben gyönyörű koncepció rajzokat találhat a szerencsés, természetesen színes a kiadvány. Végül de nem utolsó sorban egy hogyan készült dvd-t is mellékelnek a csomaghoz. Hogy megéri e ez a pakk ennyi pénzért mindenki döntse el maga. A szobrot azért elfogadnám, igazán szép darabnak tűnik. A játék 2011.11.11-én fog megjelenni a nemzetközi piacon.

 Nyakunkon a következő W.o.T frissítés, amiben kissé megvariálják a németek harckocsi választékát. Új nehéz és közepes tankok düböröghetnek, továbbá két új térképet is kapunk. A térkép vérfrissítés már nagyon kellett. Személy szerint kissé már unom a meglévő választékot. Lássuk hát a videót!

UPDATE!

A patch 10-én kijött, a kliensek maguktól frissülnek.

 

Szerző: Pegasus

1 komment

Címkék: world of tanks